HTML

tini pina

Friss topikok

  • vendetta: Nőlni kell még egy igazi kapcsolathoz, nem az hogy nem jó, de az idő, az más beállítottságokhoz vi... (2008.09.09. 23:04) Érdemes sokat dugni

Linkblog

Archívum

garden party

2008.07.21. 10:46 pussymagnet69

Olyan jók a kerti sütögetős partyk. Nagyon berúghat az ember, nem kell aggódnia azon, hogy hol terül el vagy hova hányja el magát. A lányok és fiúk is levetkőzik a gátlásaikat. Ha meg nagyon nagy orgiát csap az ember, akkor még a cicik is kivillanhatnak. Az internet tele van ilyen koliban baszós meg party kefélős videókkal. Ott a rengeteg kiéhezett csaj rendesen kiszopja a gecit a chippendale fiúk faszából vagy lezbizhetnek is ha akarnak. Én ha tehetnem akkor eltöltenék egy estét a playboy mansion-ben. Csak ahhoz celeb kurvának kell lenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tini-pina.blog.hu/api/trackback/id/tr15577721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása