HTML

tini pina

Friss topikok

  • vendetta: Nőlni kell még egy igazi kapcsolathoz, nem az hogy nem jó, de az idő, az más beállítottságokhoz vi... (2008.09.09. 23:04) Érdemes sokat dugni

Linkblog

Archívum

Kabin L'amour

2008.07.25. 13:23 pussymagnet69

Zalakarosi élményfürdő remek hely a kikapcsolódásra. Elképesztő nagy mellű lányok rohangálnak fürdőruhában mindenfelé. Van köztük magyar, német, horvát. Ami a legjobb, hogy szinte alig 18 évesek. Egyik medencében forgatják a vizet. Beállsz a sorba, felfekszel és visz az áramlat. Aztán ha szerencséd van megtapiznak a csajok, ha nincs akkor egy elefánt megpróbál agyonnyomni. Ha meg már kellően felizgultál a kerek cicik látványától, akkor irány a bérelt kabin egy gyors numerára. Csak a szomszéd zavarhat meg, de megéri az izgalmat, mert így nagyobb az orgazmus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tini-pina.blog.hu/api/trackback/id/tr35585233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása